Het doet ons een groot plezier je ervaringen in verband met jullie verblijf in Chalet Bonne Humeur hier te willen delen.

Mensen die nog twijfelen om bij ons te reserveren, kunnen meer reacties terugvinden op het verhuurplatform van Booking/Natuurhuisje/Airbnb

Reactie plaatsen

Reacties

Piet en Annemiek
7 dagen geleden

Fantastisch verblijf gehad in een schoon en comfortabel chalet. Prettig persoonlijk contact . Van alle gemakken voorzien en als extra een super fijn bad.

Chloë Dupont
16 dagen geleden

Hoi Bianca en Kristof. Wij verblijven een weekje in jullie chalet en hebben heel hard van ons verblijf genoten! De chalet was super proper bij aankomst, er is in de keuken zeker genoeg voorzien van glazen, borden, etc.. We vonden het zeer aangenaam dat ons bed was opgemaakt bij aankomst, dat gaf direct een thuisgevoel. De chalet is ook ideaal gelegen in een doodlopende straat maar tegelijk ook op een boogscheut van centrum Houffalize. Verder was het contact met de gastvrouw ook zeer vlot en vriendelijk! We raden deze chalet zeker en vast aan en komen met plezier terug! Groetjes Chloë & David.